Halal Slagerij

Ideal Market is een speciaalzaak in verse vlees, gevogelte, groente, fruit en delicatessen. Het aanbod wordt uitgebreid met uitheemse TOKO producten. Ideal Market is gevestigd in het winkelcentrum Terwijde in Utrecht Leidsche Rijn. Met een eigen halal slagerij, dagelijks verse groente en fruit is Ideal Market de plek waar u de lekkerste en gezondste producten kunt vinden, kom gerust langs om kennis te maken met onze producten en diensten. Ideal Market heeft een breed assortiment van groente, fruit, delicatessen en uitheemse TOKO producten. Naast al deze producten is Ideal Market ook dé Halal slagerij in Utrecht Leidsche Rijn.

Halal Slagerij Utrecht Leidsche Rijn

Ideal Market heeft naast de dagelijkse verse groente, fruit en delicatessen ook een halal slagerij met continu vers vlees. Ideal Market staat bekend als de Halal Slagerij in Utrecht Leidsche Rijn, voor de lekkerste vlees kunt u terecht bij Ideal Market in Utrecht Leidsche Rijn. Onze vleesproducten worden door erkende slachterijen geslacht door streng toeziend oog van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. Alle vleesproducten zijn halal, van kippenvleugels voor op de barbecue tot een lekkere biefstuk, voor al het vlees kunt u terecht bij dé Halal Slagerij van Ideal Market.

Wij bieden u een zeer ruim assortiment van producten en geven u indien gewenst deskundig advies over de verschillende producten. Onze verse producten, klantvriendelijkheid en een juiste prijs-kwaliteitsverhouding vormen samen de sleutel tot ons succes. Wij bieden de klant de mogelijkheid tot het maken van een keuze uit een zeer ruim assortiment, welke meerdere malen per dag zal worden aangeleverd. Onze liefde voor het vak proeft u terug in onze producten. Voor verse groente, fruit, delicatessen, uitheemse TOKO producten en halal vlees bent u bij Ideal Market aan het juiste adres. Ideal Market, Halal slagerij Utrecht Leidsche Rijn!

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact op via onze contact pagina.